Maak een afspraak
Vraag informatie aan

obs De Tamboerijn Amsterdam

Renovatie en verduurzaming van basisschool de Tamboerijn

 

Locatie Amsterdam
Opdrachtgever Meijvogel BV
Oplevering 2019

Wat een prachtig resultaat van een renovatie van een schoolgebouw met aluminium kozijnen! Deze school heeft ervoor gekozen om het grondig aan te pakken door het gebouw volledig te strippen en op diverse gebieden te verduurzamen zodat het weer jaren mee kan. 

Bijna Energie Neutraal Gebouw

Na ruim anderhalf jaar zijn kinderen en teamleden weer terug in hun eigen gebouw. Het gebouw was van begin jaren tachtig en duidelijk aan vernieuwing toe. Nu is het een Bijna Energie Neutraal Gebouw (BENG) geworden. Met veel aandacht voor isolatie (muren, kozijnen, ramen, dak, vloer) zonnepanelen, volledig elektrisch en verwarmd en gekoeld door aardwarmte.

Staal-look

Er is gekozen voor slanke aluminium kozijnen in de kleuren antraciet grijs en saphir blauw. Dit zorgt voor een moderne staal-look. Daarnaast heeft aluminium een zeer lange levensduur, is onderhoudsarm en voldoet aan alle moderne eisen. Ook kunnen we de elementen in elke gewenste RAL-kleur leveren.

Ontzorging tijdens het hele proces

Van het begin tot het einde, van ontwerpfase tot oplevering, is er vanuit Schipper Kozijnen 1 aanspreekpunt geweest. Dit tot volle tevredenheid van alle betrokken partijen.

Meer weten?

Het renoveren van een schoolgebouw met kunststof of aluminium kozijnen is een groot project en een investering. Om uw school hierin te ontzorgen hebben we onderwijs specialisten die u kunnen voorzien van een persoonlijk advies afgestemd op uw wensen. 

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.