Maak een afspraak
Vraag informatie aan

De Landmeter Alkmaar

Dit voormalige kantoorpand van het Kadaster in Alkmaar genaamd ‘De Landmeter’ is getransformeerd tot een woongebouw met 88 appartementen.

Locatie

Alkmaar

Opdrachtgever

Segesta

Aannemer

Mercuur Bouw

Architect

Zijlstra Schipper Architectenbureau

Soort werk

Renovatie

Materiaal, profiel en afwerking

Aluminium kozijnen Kawneer RT-62 en RT-72 Reflex,

Tijdens de transformatie van kantoor- naar woongebouw zijn de karakteristieke eigenschappen van het pand bewaard gebleven; de oorspronkelijke atria zorgen voor een ruimtelijke beleving voor de bewoners. Het pand is geheel gestript en voorzien van een extra verdieping. Schipper Kozijnen heeft naast het leveren en monteren van de kozijnen ook al het zetwerk voor haar rekening genomen. Een intensief project met een mooi eind resultaat.

Bekijk de foto's van hoe wij o.a. aluminium kozijnen hebben geplaatst bij De Landmeter in Alkmaar. Zo krijgt u een goed beeld van onze expertise.

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.