Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Cruquius 1.3 Amsterdam

Na de geslaagde oplevering van Cruquius 1.1 en 1.2 zijn we nu bezig met Cruquius 1.3 in Amsterdam. Ook dit belooft weer een parel te worden! Tel daar het unieke transport en de speciaal ontwikkelde tilhulp bij op, en succes gegarandeerd.

Cruquius 1.3 bestaat uit vier imposante L-vormige gebouwen. In deze gebouwen speelt het uitzicht de hoofdrol: de inval van het licht door hoge ramen, de lichtheid van architectuur en de rustige kleurstelling van de gebouwen als neutraal canvas voor de karakteristieke Entrepothaven. We monteren hier ruim 1.500 aluminium kozijnen in de kleur champagne, meer dan 11.000 m2. Aan de kozijnen voor de 5e en 6e verdieping zijn 40.000 kg aan robuuste sierkokers bevestigd met 600 geïntegreerde zonwering screens.

Partners: Amvest, Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen BV, Arons en Gelauff Architecten, Kees Koopman Transport, Kawneer Benelux

Geïnteresseerd?

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.