Aanvraag Onderhoud en Reparatie

Onderhoud & Reparatie

Heeft u schade na een inbraak of brand? Is er een deur die klemt, of een raam dat lastig sluit? Heeft u lekkage, last van tocht, vocht of achterstallig onderhoud aan uw kozijnen of schuifpui? Onze servicemonteurs staan voor u klaar om alle voorkomende service- en garantiewerkzaamheden voor uw woning te verrichten. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, garantie of upgrading. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

  • Werkgebied: Heel Nederland (behalve procincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) voor zowel particulieren als bedrijven
  • Onderhoud, reparatie, garantie en upgrading
  • Alleen kunststof en aluminium kozijnen
  • Ervaren en oplossingsgerichte servicemonteurs
  • 4 van de 5 klachten in één keer opgelost
  • Full-service onderhoudscontracten

Onze producten en diensten

Onze aanpak

Kennis van alle merken

Met meer dan 50 jaar ervaring beschikt onze servicedienst over veel kennis van alle merken kozijnen en hang- en sluitwerk. Wij zijn in staat onderhoud, reparatie, garantie en service te bieden voor kunststof en aluminium kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. 

4 van de 5 klachten in 1 keer opgelost

Onze servicemonteurs zijn ervaren, creatief en oplossingsgericht. Hun servicebussen beschikken door de jarenlange ervaring met kozijnreparaties over de juiste uitrusting, materialen en reserveonderdelen. Hiermee lossen wij veel kozijnklachten in één keer op, ongeacht het merk van het kozijn en het soort hang- en sluitwerk.

Als spoed gewenst is

Bij brandschade, inbraakschade, lekkage, storingen en andere calamiteiten kunnen wij met spoed een monteur sturen. Indien mogelijk, voeren wij de reparatiewerkzaamheden direct uit. Daarbij wordt alles in het werk gesteld om uw overlast tot een minimum te beperken. Neem bij spoed contact op met onze Klantenservice via 085 792 12 00 of dien online een aanvraag in.

Handleiding Reiniging en Onderhoud

In deze handleiding geven wij richtlijnen over schoonmaak, onderhoud en gebruik van onze producten voor uw woning. Het toepassen van onze tips zorgt voor jarenlang onbezorgd plezier van uw kozijnen, ramen, deuren, schuifpui of dakkapel.

Bedrijven, woningcorporaties, onderwijs en overheid

Ook aan zakelijke klanten biedt Schipper een uitgebreid dienstenpakket voor onderhoud, reparatie, garantie of upgrading van kunststof en aluminium kozijnen, deuren en schuifpuien. Hierbij kunt u denken aan onderzoek naar en het oplossen van bouwkundige en lekkage problemen tot een quick scan en nulmeting voor een meerjarenonderhoudsplan.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van calamiteiten, het waarnemen van storingsdiensten en preventief en achterstallig onderhoud. En als een gebouw of woning niet meer aan de isolatie, ventilatie of esthetische eisen van de gebruiker of eigenaar voldoet, kunnen wij adviseren over upgrading en de uitvoering hiervan verzorgen.

SPECIALE ACTIE

Heeft u last van een stroef lopende schuifpui door versleten wieltjes? Wij helpen u graag! Maak gebruik van onze speciale actie:

alleen in de maand JUNi & JULI

nu € 575*

voor een soepel lopende schuifpui
*deze actie geldt alleen voor de provincie Noord-Holland

Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.