Maak een afspraak
Vraag informatie aan

Nieuws

20.000 tot 40.000 euro subsidie voor isoleren woning in Groningen en Noord-Drenthe

Het demissionaire kabinet komt met een nieuwe, grote subsidieregeling voor woningeigenaren in (de kern van) het aardbevingsgebied, waarmee zij hun huis kunnen verduurzamen.

Lees verder

Extra hypotheekmogelijkheden op basis van een goed energielabel

Vanaf 1 januari 2024 worden er enkele veranderingen doorgevoerd met betrekking tot de maximale hypotheek. Zo wordt de berekening afhankelijk van het energielabel van de woning en energiebesparende maatregelen.

Lees verder

Winnaar VKG Architectuurprijs Renovatie

Ons project Wheermolen Rudolf Garrelstraat (Purmerend) heeft vandaag de VKG Architectuurprijs 2023 gewonnen in de categorie Renovatie!

Lees verder

Black Friday Week 2023

Tijdens onze Black Friday Week profiteert u van de allerbeste deals in onze showroom. Geef nu uw akkoord op uw (lopende) offerte en profiteer van 25% extra korting op accessoires. De actie loopt t/m zondag 26 november, dus wees er snel bij.

Lees verder

Opleidingstraject gestart door succesvolle wervingscampagne Betaald solliciteren

We kijken terug op een zeer succesvolle wervingsactie welke inmiddels is gesloten. Als ‘eerste bedrijf in Nederland’ hebben we monteurs betaald om te solliciteren zodat we tijdens een persoonlijk gesprek konden onderstrepen wat de voordelen zijn van het werken bij Schipper Kozijnen.

Lees verder

Project Wheermolen Purmerend genomineerd VKG Architectuurprijs 2023

Het wooncomplex D’Rode Garrelsflat aan de Rudolf Garrelstraat in Purmerend is ontworpen door DOOR architecten in opdracht van Hemubo. Het project is genomineerd voor de VKG Architectuurprijs in de categorie Renovatie.

Lees verder

Schipper Kozijnen komt met baanbrekende wervingscampagne: betaald solliciteren

Schipper Kozijnen kondigt met trots een disruptieve wervingscampagne aan die de aandacht moet trekken van werkzoekenden. Schipper Kozijnen is daarmee het eerste bedrijf in Nederland dat mensen gaat betalen om te solliciteren.

Lees verder

Het verduurzamen van een koopwoning wordt steeds aantrekkelijker

GOED NIEUWS! De overheid heeft in samenwerking met het Nationaal Warmtefonds extra maatregelen getroffen om de verduurzaming van de gebouwde omgeving te versnellen.

Lees verder

ALUMINIUM STEELLOOK KOZIJNEN VOOR DE TOEKOMST

Kozijnfabrikant en leverancier Schipper Kozijnen en aluminium systeemhuis Kawneer hebben de handen ineen geslagen om speciaal voor de particuliere woningbezitters een unieke collectie aluminium steellook kozijnen aan te bieden.

Lees verder

Hoe gaat Schipper Kozijnen om met het coronavirus (COVID-19)?

Het kabinet heeft besloten om de coronamaatregelen verder te versoepelen. Er gelden nog wel een aantal adviezen. 

Lees verder
Deel deze pagina

Waarom Schipper Kozijnen

55 jaar vakmanschap
en kwaliteit
1
We zijn een Noord-Hollands familiebedrijf met oprechte aandacht voor haar klanten. We nemen de tijd en denken mee. Zo verrassen we onze klanten vaak met oplossingen waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben.
Eerlijk advies en
goede begeleiding vanaf het aller 1e moment
2
Vanaf de eerste kennismaking nemen we u bij de hand en is het voortdurend duidelijk wat u van ons mag verwachten, maar we doen het pas echt goed als u zich geen moment zorgen heeft gemaakt.
Eigen productie
en eigen opgeleide monteurs
3
Elk kozijn, elke deur, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. We staan voor wat we maken en monteren met eigen opgeleide vakmensen.
Meer dan 200 vakkundige,
creatieve en enthousiaste medewerkers
4
De toewijding en betrokkenheid van onze mensen vormt de solide basis van ons succes. De aanpak, de uitvoering én de nazorg, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Minimaal 10 jaar garantie
en levenslange service
5
Op onze producten zit standaard minimaal 10 jaar garantie, op montage zelfs 15 jaar zodat u nog jaren zorgeloos kunt genieten. En u kunt altijd een beroep doen op onze eigen servicedienst.